browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Rondreis Noord-Amerika

Noord-Amerika is subcontinent dat geografisch gezien uit tientallen landen bestaat. Op deze website maken wij echter ook het onderscheid met Midden-Amerika waardoor een rondreis Noord-Amerika uit slechts twee landen bestaat. Dit zijn echter niet zomaar twee landen. De Verenigde Staten is natuurlijk een van de meeste interessante landen ter wereld om een rondreis door te maken en ook Canada behoort tot de populairste bestemmingen.

Verenigde Staten

De populairste rondreis bestemming ter wereld is de Verenigde Staten. Het land is groot, de infrastructuur is zeer goed, het landschap is divers, zo goed als elke Nederlander spreekt wel (wat) Engels en de interessante steden en bezienswaardigheden zijn ontelbaar. Zo zijn er absolute wereldsteden als New York, Los Angeles, Las Vegas en San Francisco die bijna iedereen wel eens wil bezoeken. De drie laatst genoemde zijn ook nog eens bijzonder makkelijk te combineren in een enkele rondreis Noord-Amerika. Of je nou alleen op reis gaat in een gehuurde camper of in een georganiseerde groepsrondreis gaat, beide zijn perfect mogelijk. Deze steden zijn bovendien makkelijk te combineren met een paar van de geweldige natuurparken in deze buurt. Aan de oostkust van de Verenigde Staten zou je naast New York ook interessante steden als Washington en Boston kunnen bezoeken. Meer naar het zuiden kom in het zonnige Florida ook steden als Miami en Orlando tegen. Genoeg om te zien dus tijdens een rondreis Verenidge Staten en de reis is super gemakkelijk af te leggen.

Canada

Een rondreis Noord-Amerika door Canada draait meer om de schitterende natuur die in dit land te vinden is. Natuurlijk zijn er ook een aantal steden die absoluut de moeite waard zijn maar de tientallen nationale parken maken een rondreis hier echt bijzonder. Begin je reis in Toronto, Vacouver, Montreal of misschien wel Quebec en rij met de auto door de vele geweldige bezienswaardigheden.