browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Rondreis Verenigde Staten

De Verenigde Staten is een ontzettend veelzijdig land. Zowel op het gebied van cultuur, natuur, bezienswaardigheden en steden is er zoveel keuze dat iedereen er zich kan vermaken. Het is dan ook onmogelijk om alle hoogtepunten in één rondreis te kunnen zien. Daarom is het van belang goed te bepalen wat je het liefst wilt zien en je rondreis Verenigde Staten daarop samen te stellen. Op deze website proberen we je hier zo goed mogelijk over te informeren. Met een overzicht van de populairste rondreizen in Amerika, handige tips en uitgebreide informatie over het land kan je de beste keuze maken voor een mooie vakantie.

Waarom een rondreis Verenigde Staten?

Zoals gezegd is vooral dankzij de veelzijdigheid van het land een rondreis voor vele geschikt. Een natuurliefhebber kan een paar weken lang alleen maar schitterende natuurparken bezoeken en nog niet uitgekeken zijn. Hou je meer van steden? New York is niet voor niets de populairste stad ter wereld onder toeristen. Maar ook steden als Los Angeles, Las Vegas, San Francisco en Washington zijn fantastisch. Als je vooral een zon liefhebber kent kan je natuurlijk ook gewoon top een rondreis door Florida gaan en veel prachtige stranden bezoeken. Om je hier meer over te informeren en je te helpen bij de keuze welke rondreis hebben we vele locaties in de Verenigde Staten beschreven.

Wat voor rondreis Verenigde Staten?

In het type rondreis dat je wilt gaan maken heb je ook nog veel keuze. Met een groepsrondreis hoef je zelf helemaal niks te regelen. De hotels worden voor je geboekt, al het vervoer wordt voor je geregeld en meestal krijg je zelfs nog een Nederlands talige begeleider mee tijdens je reis. Gelukkig zijn er tientallen van deze reizen te boeken en kan je zo de beste mogelijkheid voor jou wensen en budget makkelijk vinden. Als je een individuele rondreis boekt heb je meer vrijheid in het gaan en laten waar en wanneer je wilt. Doordat de vlucht en de hotels wel voor je worden geregeld heb je hier toch geen zorgen aan. Zonder begeleiding de Verenigde Staten verkennen kan natuurlijk ook. Huur dam zelf een camper of auto en ga op eigen houtje op reis.