browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Individuele Rondreis Amerika

Een individuele rondreis voer je in tegenstelling tot een groepsrondreis uit met je eigen gezelschap. Je gaat dus op rondreis met vrienden, familie of met een vriend of vriendin. Wel wordt, net zoals bij een groepsrondreis, aan een georganiseerd schema gehouden. Als je dus een individuele rondreis boekt heb je wel de luxe dat het vervoer en de accommodaties voor je geregeld zijn. Het grote verschil tussen een individuele rondreis en zelf rondreizen is dan ook dat de reisorganisatie alles voor je regelt. Je boekt de rondreis die jij wilt en alles wordt voor je gedaan. Ideaal dus als je zelf niet alles wilt uitzoeken en de snelste routes wilt uitstippelen. De hoofdlijnen van je rondreis staan dan ook zo goed als vast. Wel heb je vaak optionele excursies waar je voor jezelf kan bepalen of je deze wilt doen.

Een individuele rondreis Amerika is wat prijziger als een groepsrondreis als je alle kosten bij elkaar telt. Vrij logisch aangezien je de kosten deelt door zeg 1 tot 5 mensen terwijl bij een groepsrondreis de kosten gedeelt worden door minimaal 20 personen. Hier tegenover staat natuurlijk wel dat je bij een individuele rondreis in eigen gezelschap reist wat voor de meeste wel een groot voordeel is.

Er zijn individuele rondreizen in verschillende soorten en maten. Zowel naar de westkust als de oostkust van Amerika heb je genoeg keuzes. Niet alleen keuzes in de verschillende bestemmingen, duur en volgorde maar ook qua luxe. Er zijn heel ‘basic’ rondreizen waar je alleen vervoer en accommodaties hebt. De luxere rondreizen zijn ook inclusief bezoeken aan verschillende bezienswaardigheden, comfortabelere hotels etc.

Er zijn veel aanbieders van individuele rondreizen in Amerika. De populairste aanbieders staan hieronder.