browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Los Angeles

Los Angeles is een gigantische stad aan de westkust van Amerika. De internationale status als wereldstad dankt Los Angeles vooral aan Hollywood en de prachtige stranden. Als je tijdens je rondreis een paar dagen in de stad bent is het leuk om rondom Hollywood de toeristische attracties te bekijken. Loop over de Walk of Fame op Rodeo Drive om de afdrukken van de beroeme sterren te zien. Of bezoek een van de vele film gerelateerde musea en attracties. Rij vooral ook even langs het beroemde Beverly Hills om een paar schitterende huizen te zien.

Bovenstaande bezienswaardigheden en attracties maken Los Angeles een geweldige stop tijdens je rondreis. Er is genoeg te zien en doen om jezelf een paar dagen te vermaken en we kunnen de stad dan ook zeker aanraden. Combineer Los Angeles met andere grote attracties als Las Vegas, de Grand Canyo en San Francisco.