browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Over Ons

Rondreis in Amerika is opgestart om bezoekers zo goed mogelijk te informeren over hun reis. De site staat pas kort online en we zijn continu bezig met meer informatie online te zetten.

Disclaimer

Alle teksten op deze site zijn met zorg samengesteld. Desondanks kan er ergens een foutje ingeslopen zijn, een tikfout gemaakt zijn of informatie niet meer honderd procent accuraat zijn. In het geval van schade in wat voor vorm dan ook door onjuiste informatie achten wij ons op geen enkele wijze aansprakelijk. Aan de informatie op deze site kunnen op geen enkele manier rechten ontleend worden. Als u van mening bent dat bepaalde informatie niet helemaal juist of onvolledig is, dan verzoeken wij u contact op te nemen. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@rondreisinamerika.nl

Auteursrecht

Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht en mogen zonder nadrukkelijke toestemming van onze kant op geen enkele wijze overgenomen of gekopieerd worden. Uitzonderingen zijn het uitprinten voor niet-commerciƫle doeleinden, of maximaal 10 zinnen per pagina quoten met duidelijke bronvermelding inclusief een hyperlink naar de webpagina waar de betreffende tekst op te vinden is.

Links

Bekijk ook deze andere interessante links:
Vakantiewerk online
Uitzendbureau